Via Piana 66, 60034 Cupramontana, Le Marche (Italië)

Beleid

1. Inchecken tussen 15:00 en 20:00 uur - Uitchecken voor 10:30 uur.
2. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.
3. Huisdieren zijn toegestaan ​​en kunnen kosteloos verblijven.
4. Roken is toegestaan op sommige plaatsen buiten.
5. Parkeren voor alle gasten is beschikbaar op het terrein en is gratis.

Betalingsvoorwaarden

Reserveren
Iedere huurder ontvangt een reserveringsbevestiging van La Girandola. Binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestiging betaald de huurder een aanbetaling van 50% van de huursom en op het moment dat de aanbetaling binnen is bij La Girandola, is de reservering definitief. Het restant van de volledige huursom dient betaalt te worden bij vertrek. Bij niet tijdige aanbetaling is La Girandola gerechtigd de reservering te annuleren.
Aansprakelijkheid van de huurder
Tijdens het verblijf is de huurder volledig aansprakelijk voor de gehuurde kamer of het gehuurde appartement, en inrichting en alle hierbij behorende zaken. Huurder zal schade, veroorzaakt door zijn toedoen of het toedoen van zijn reisgenoten, direct en geheel vergoeden aan de verhuurder.
Aansprakelijkheid van de verhuurder
La Girandola kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies of diefstal, schade letsel, van welke aard dan ook, berokkend aan huurder of veroorzaakt door andere huurders. La Girandola is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat als gevolg van natuurgeweld, natuurrampen, aanslagen, stakingen, geweldplegingen of ongevallen. Gebruik van faciliteiten en het eigen terrein van La Girandola is voor risico van de huurder.
Klachten
Wij vragen u klachten direct met ons te overleggen en wij zullen deze naar alle redelijkheid proberen te verhelpen.
Overige
U kunt uw appartement / kamer op de dag van aankomst om 15 uur betrekken en dient deze op de dag van vertrek om 11 uur te verlaten. U dient voor vertrek het appartement / de kamer in dezelfde staat op te leveren als bij aankomst.
Het is niet toegestaan te roken in de kamers, appartementen of de gemeenschappelijke ruimtes.
Annuleren
Annulering door huurder.
Annulering door huurder dient per e-mail te worden doorgegeven bij La Girandola, hiervan krijgt u een bevestiging toegestuurd. Bij annulering binnen 7 dagen na de reserveringsbevestiging wordt de aanbetaling terug gestort door La Girandola. Bij annulering na deze 7 dagen en tot 30 dagen voor aankomstdatum houden wij 50% van de aanbetaling in. Annulering in de laatste 30 dagen voor aankomstdatum geeft geen recht op terugbetaling. In geval van no-show of reductie van de reservering (na aankomst) worden de volledige kosten van de reservering in rekening gebracht. Geannuleerde reserveringen kunnen niet aan derden worden overgedragen tenzij er toestemming is van La Girandola.
Annulering door La Girandola.
Indien door omstandigheden La Girandola genoodzaakt is tot annuleren van het gehuurde, zal La Girandola u hiervan direct op de hoogte brengen en indien mogelijk een alternatief aanbieden. Bij het niet kunnen aanbieden van een alternatief, of het niet aanvaarden van een alternatief door de huurder zal La Girandola het gehele door de huurder betaalde bedrag terug storten. Huurder heeft geen ander recht dan het terug vorderen van dit bedrag.
GO TO TOP

Ospitalità Italiana   Booking   Tripadvisor Ecoleader

Logeren bij Belgen, Lagirandola     Zoover, La Girandola