Over ons

Isabelle en Erik; uw gastvrouw en gastheer

In het jaar 2000 realiseerden Isabelle en Erik hun Italiaanse droom in de regio Marche, het best bewaarde geheim van Italië. Zij verbouwden een oude boerderij in de gemeente Cupramontana (Le Marche), tot een idyllische vakantieplek (B&B - Vakantiewoning).
Slapen onder eeuwenoude balken, ontbijten met een adembenemend zicht op het glooiende landschap en de bergtop van de Monte San Vicino, langzaam heen en weer wiegen in de hangmatten onder geurende acaciabomen, dobberen in ons zwembad met een fantastisch panorama....
Hiervoor bent U in de Girandola op het juiste adres!


3 B&B gastenkamers en 1 vakantieappartement,

omringd door een grote tuin (0,5 ha) met zwembad. Ons domein is zo onderverdeeld, dat iedereen voldoende privacy en rust geniet.
Als u wil kunt u van het ontbijt genieten op ons terras met zicht op de Monte San Vicino.


U kunt bij ons gebruik maken van de volgende faciliteiten;
° zwembad
° ligstoelen
° hangmatten
° barbecue
° ping-pong tafel
° badminton
° jeu de boules
° gratis wifi
° scooters huren


De naam La Girandola verwijst naar onze windhaan, aan de ingang van onze B&B en vakantiehuis. Onze gasten komen immers uit alle windrichtingen die de windhaan aanduidt.
Iedereen is dan ook van harte welkom in Le Marche op de Girandola !

Ci vediamo !

Het boek; "Le notizie vanop een Italiaanse heuvel"

Het boek over ons Italiaans avontuur.
Iedereen droomt wel eens over een plek onder de zon. Wij ontdekten die tientallen jaren geleden in de regio Le Marche in Midden Italië. Ondertussen runnen we er een B&B waar we gasten ontvangen, afkomstig vanuit alle windstreken.....

Het boek met onze belevenissen is nu online te bestellen of rechtstreeks bij ons.